تجلیل از عوامل اجرایی سومین مجمع ملی اتحادیه های انجمن علمی دانشجویی

روز چهارشنبه 11 مهر تالار دانشجو شاهد تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری سومین مجمع ملی اتحادیه های انجمن علمی دانشجویی علوم کشاورزی و محیط زیست و مدرسه تابستانی بین‌المللی آموزش برای محیطزیست بوده است. این برنامه در محیطی گرم و بانشاط با حضورعوامل اجرایی مجمع و مدرسه تابستانی؛ دکتر اویسی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس؛ دکتر کشاورزی، رئیس امور فرهنگی و فوق برنامه؛ مهندس حدادی، رئیس اداره خدمات دانشجویی پردیس برگزار گردید.

در این برنامه ضمن پخش کلیپ فعالیت های صورت گرفته، دبیر سومین مجمع ملی گزارشی اجمالی در خصوص چگونگی برگزاری مجمع اعلام نمودند. ایشان از دانشجویان خواستند پویاتراز همیشه فعالیت های علمی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را ادامه دهند و از مسئولین درخواست نمودند از پتانسیل های موجود استفاده نمایند.

در ادامه آقای دکتر اویسی، معاون دانشجویی وفرهنگی، ضمن قدردانی از زحمات صورت پذیرفته در برپایی اینچنین برنامه هایی، از انجمن های علمی خواستند باتوجه به فضای فعلی جامعه، بستری باشند برای فراهم آوردن محیطی شاد، فعال و پرتحرک. در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایا از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی از عوامل اجرایی تقدیر به عمل آمد.