مراسم تجلیل از مقام آوران ورزشی پردیس برگزارشد

مراسم تجلیل از مقام آوران ورزشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در دو بخش دانشجویان و کارکنان همزمان با روز فرهنگ پهلوانی و اخلاق ورزشی به همت تربیت بدنی اداره امور فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس در تالار دانشجو برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس همراه بود دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس طی سخنانی به اهمیت ورزش و خصوصیات ورزشکاران اشاره کرده و گزارشی از عملکرد تربیت بدنی پردیس از مهر ماه۱۳۹۶ تا خرداد ۱۳۹۷ ارائه کردند. در ادامه مراسم از مدال آوران جشنواره های ورزشی دانشجویان و کارکنان و جشنواره ورزشی کارکنان دولت استان البرز و لیگ فوتسال پردیس با اهدای لوح و هدایای ارزنده تقدیر شد. لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم از همکارانی که در راستای حفظ محیط زیست و اشاعه فرهنگ همگانی ورزش از وسیله دوچرخه برای ترددهای خود استفاده می کنند، تقدیر شد.