گزارش جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان

پنجمین یادواره شهدای گمنام پردیس در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۵:۴۰ با تلاوت آیاتی از قرآن کریم در محل تالار امام خمینی آغاز شد. پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، مجری مراسم با خواندن اشعاری در وصف صلوات و خیر مقدم به حضار، کارنامه کاری آقای ابراهیم حاتمی کیا را بررسی نمودند. سپس فیلم به وقت شام اکران شد. پس از پخش فیلم از برگزیدگان جشنواره عفاف و حجاب تقدیر به عمل آمد. در پایان ده نفر به قید قرعه به سفر مشهد مقدس مشرف شدند.این مراسم توسط بسیج دانشجویی پردیس برگزار شد.

برنامه شب شعر دانشجویی در روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ساعت ۱۶ در محل تالار امام خمینی برگزار شد. مجری برنامه جناب آقای فرج الهی، در ابتدا ضمن خیرمقدم به حضار به معرفی مجموعه شعرهای خواندنی پرداخت. سپس یک به یک شاعران دانشجو فراخوانده شدند تا به خواندن سروده های خود بپردازند.
پس از آن از استاد علی اکبر یاغی تبار دعوت شد تا به جایگاه تشریف بیاورند و به دکلمه آثار خود بپردازند.
مجددا از شاعران دانشجو دعوت شد تا سروده های خود را بخوانند.
سپس مجری از جناب آقای علی مقیمی و دعوت کردند تا به جایگاه تشریف بیاورند. آقای داوودی نیز به خواندن شعری طنز پرداختند. بعد از آن جناب آقای مهدی فرجی شاعر شایسته به جایگاه دعوت شدند.
همچنین آقای فرهاد وفایی ضمن عرض خیر مقدم و معرفی کتاب خود، به خواندن اشعارشان پرداختند. آقای علی مصفایی نیز شعر طنز خواندند.
سپس آقای محمد حسن جمشیدی به جایگاه دعوت شدند تا به دکلمه غزل های سروده خود بپردازند.
در نهایت جناب آقای کامران رسول زاده و گروه هنری ایشان به اجرای موسیقی پرداختند.

اجرای تئاتر توسط دانشجویان،ساعت 11:30 الی 12:10 در روز دوشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت سال جاری در تالار امام خمینی (ره) اجرا شد و سپس فیلم سینمایی مصادره ساعت 12:10 به صورت رایگان پخش شد که مورد استقبال حدود ۵۰۰ نفر از دانشجویان پردیس قرار گرفت و بعد از آن با شیرینی و شربت از حاضرین پذیرایی شد.

در چهارمین روز جشنواره فرهنگی و هنری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران (کرج) توسط کانون موسیقی دانشجویی پردیس از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۶:۱۰ به نواختن آثار مختلف موسیقی پرداختند. سپس گروه تئاتر پردیس نمایشی با عنوان ترخیص به نویسندگی و کارگردانی آقای عرفان حسین زاده اجرا نمودند. برنامه روز چهارم جشنواره با استقبال و رضایت بی نظیر حدود پانصد نفر از دانشجویان همراه بود. مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگ و هنر پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ( کرج) در روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷ ساعت ۱۶ در محل تالار امام خمینی برگزار شد. در ابتدا مجری به حاضرین مراسم خیرمقدم گفته و ضمن تشکر از مسئولین به سبب فراهم آوردن چنین محفلی، از جناب آقای دکتر اویسی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی پردیس دعوت نمودند تا به جایگاه تشریف بیاورند. جناب آقای دکتر اویسی با تعریف فرهنگ به عنوان مجموعه ای دانش ها، باورها، هنرها، زبان، موسیقی و مذهب، بیان داشت زمانی که بخش فرهنگ به آموزش و پژوهش اضافه شد، بسترسازی برای ایجاد خلاقیت در دانشجویان فراهم گردید. گذشتگان نیز از کارکرد اجتماعی فرهنگ و هنر آگاه بوده و نمادهای فرهنگی را در اختیار خود می‌گرفتند. فضاهای هنری نیز به ایجاد اخلاق حسنه در دانشگاه و جامعه کمک می کنند. ایشان در آخر سخنان خود ابراز امیدواری کردند که فضا به گونه ای باشد که در آینده شاهد چنین برنامه ای با کیفیت بیشتر در پردیس باشیم. در ادامه رییس محترم پردیس جناب آقای دکتر گلدانساز به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تشکر از دست اندرکاران این برنامه، انجام چنین فعالیت های فرهنگی را از جانب دانشجویان ارزشمند خواندند. آقای دکتر گلدانساز فرهنگ را مجموعه از رفتارهای شرافتمندانه و آداب تعامل و برخورد یک انسان دانستند و ابراز امیدواری کردند که در دانشگاه تهران در تمام قسمت ها آثاری از این فرهنگ بالا را ببینیم. ایشان بیان کردند که تمام تلاش ما مسئولین بر این است که در جای جای پردیس سطح فرهنگ را به این معنا بالا ببریم و در این میان یکی از بهترین ابزارهای کمکی دانشجویان هستند تا به ارتقا مجموعه فرهنگی دانشگاه کمر همت ببندیم. همگی با کمک یکدیگر با ملایمت، محبت و صداقت به ارتقای فرهنگ جامعه کمک کنیم. ایشان همچنین بیان کردند که وظیفه مسئولین این است که بستری فراهم کنند تا دانشجویان برای پذیرش مسئولیت ها در آینده تمرین کنند. ایشان در پایان سخنان خود اذعان کردند که کشور در حال حاضر بیشتر از مسائل علمی، از مشکلات فرهنگی رنج می برد و یک دانشجوی کامل علاوه بر بار علمی، از شخصیت دانشگاهی نیز برخوردار است. پس از آن گروه موسیقی سنتی آروشا به سرپرستی رامین عبدالهی به اجرای آثار فاخری پرداختند. سپس گزارش روند امور و فعالیت های دانشجویی در جشنواره فرهنگ و هنر توسط دبیر اجرایی جشنواره، جناب آقای محمدی ارائه شد. در پایان نیز از برگزیدگان مسابقه تراریوم و آشپزی، انجمن های علمی و کانون های فرهنگی برتر پردیس و کادر اجرایی جشنواره تقدیر به عمل آمد.