افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشجویی پردیس در جشنواره بین المللی حرکت

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ۱۹ تا ۲۱ مرداد به‌صورت مجازی برگزار شد و دستاوردها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ مورد رقابت قرار گرفت.
در روز اختتامیه این جشنواره، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران با کسب ۱۸ مقام در جایگاه اول قرار گرفتند که نمایندگان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در بین افتخار آفرینان دانشگاه حضور پر رنگی داشتند.

در بخش نشریات برتر فنی و مهندسی، نشریه صنعت سبز نوین به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های کشاورزی رتبه اول را کسب کرد.

انجمن علمی دانشجویی محیط زیست با کسب رتبه دوم انجمن‌های علمی در حوزه کشاورزی و محیط زیست افتخارآفرینی کرد.

انجمن‌ علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات در حوزه کشاورزی و محیط زیست و نشریه علمی دانشجویی دامستیک به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی علوم دامی در بخش نشریات کشاورزی و محیط زیست عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست به دبیری صیاد شیخی رتبه اول و اتحادیه انجمن‌های علمی علوم دامی و صنایع غذایی به دبیری علی اصغر خلیلی رتبه سوم بخش اتحادیه‌های این جشنواره را کسب کردند.

این موفقیت و افتخار آفرینی را به فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی پردیس تبریک عرض می‌کنیم.
معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی