انتخابات تعیین نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران

بسمه‌تعالی

مدیران مسئول محترم نشریات دانشگاهی تهران

با سلام، پیرو اطلاعیه‌های قبلی به استحضار می‌رساند انتخابات تعیین نماینده‌ی مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته‌ی ناظر بر نشریات دانشگاه تهران روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۱-۱۳ در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

مطابق ماده‌ی ۹ شیوه‌نامه‌ی برگزاری انتخابات نماینده‌ی مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته‌ی ناظر بر نشریات، شرایط رأی‌دهندگان از این قرار است: ۱- مدیرمسئول نشریه فعال باشد، ۲- فارغ‌التحصیل یا اخراج نشده باشد، ۳- محرومیت از تحصیل یا انصراف وی از تحصیل، قطعی نشده باشد. لذا تنها افرادی که در فهرست منتشر شده توسط هیأت نظارت بر انتخابات اعلام شده است، امکان شرکت در انتخابات را دارند. بر این اساس هر مدیرمسئول نشریه‌ی فعال (ولو اینکه فرد مدیرمسئول چند نشریه باشد) یا نماینده‌ی وی، یکبار حق شرکت در انتخابات و رأی دادن خواهد داشت. همچنین مطابق ماده‌ی ۱۷ شیوه‌نامه، مدیرمسئول می‌تواند برای شرکت در انتخابات نماینده‌ای را معرفی کند. نماینده با معرفی‌نامه‌ی مکتوب از سوی مدیرمسئول، به جای وی در انتخابات رأی خواهد داد. نامه‌ی نمایندگی باید شامل نام و نام خانوادگی مدیرمسئول و نماینده، نام نشریه، موضوع نمایندگی (رأی دادن در انتخابات کمیته‌ی ناظر)، امضای مدیر مسئول، تاریخ امضا و ترجیحاً در کاغذ سربرگ‌دار نشریه (حاوی لوگوی نشریه) باشد. معرفی‌نامه باید تا پیش از شروع روند اجرایی انتخابات توسط مدیر مسئول به کارشناس نشریات یا اعضای کمیته اجرایی یا هیأت نظارت تحویل شده باشد یا صحت امضای معرفی‌نامه محرز باشد یا از دیگر طرق ارتباطی مانند ایمیل که خود در هنگام درخواست مجوز در فرم‌های مربوطه ارائه داده یا متعاقباً در دیگر مکاتبات اعلام داشته است به آدرس studentpress@ut.ac.ir ارسال شده باشد.

تمامی رأی‌دهندگان واجد شرایط لازم است برای تسریع امور اجرایی انتخابات، مدرک شناسایی معتبر، اعم از کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری یا پرینت ثبت‌نام ترم جاری از سامانه‌ی آموزش را در هنگام رأی‌گیری به همراه داشته باشند.

لازم به ذکر است مطابق ماده ۱۹ شیوه‌نامه، انتخابات در صورتی‌که بیش از نیمی از واجدین حق رأی در آن شرکت کنند، رسمیت خواهد داشت. در غیر این صورت، انتخابات دور دوم، متعاقب زمانی که اعلام می‌شود، برگزار خواهد شد.