آیین استقبال از نودانشجویان پردیس بصورت مجازی برگزار شد

آیین استقبال از نودانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، صبح یکشنبه 25 آبان ماه 1399 در ساختمان کلاس‌های قدیم پردیس، با حضور رییس محترم پردیس آقای دکتر گلدانساز، معاون محترم دانشجویی و فرهنگی آقای دکتر اویسی، معاون محترم آموزشی آقای دکتر دلشاد، روسای محترم دانشکده‌های علوم و مهندسی کشاورزی آقای دکتر بی‌همتا، اقتصاد و توسعه کشاورزی آقای دکتر اسدی، منابع طبیعی آقای دکتر حسینی، مهندسی و فناوری کشاورزی آقای دکتر لیاقت، رییس مرکز کارآفرینی آقای دکتر شعبانعلی فمی، مشاور رئیس در امور بین‌الملل آقای دکتر محمدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس حجت الاسلام هدایتی و مسئولین تشکل‌های بسیج و انجمن اسلامی دانشجویان آقایان رحیمی و کمالی، از کانال آپارات معاونت داشجویی و فرهنگی پردیس به‌صورت زنده پخش شد.
 این برنامه با به صدا در آمدن نمادین زنگ آغاز سال تحصیلی جدید توسط ریاست پردیس آغاز شد. مراسم با سخنرانی هیئت رییسه پردیس، روسای دانشکده‌ها، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئولین تشکل‌ها برای نودانشجویان ادامه یافت. پخش کلیپ پردیس، گزارش ویدیویی از فضاهای مختلف پردیس و همچنین معرفی امکانات پردیس از بخش‌های دیگر مراسم بود.
پاسخ به پرسش‌های مطرح شده دانشجویان توسط دکتر گلدانساز، دکتر اویسی و دکتر دلشاد بخش پایانی این مراسم را به خود اختصاص داد.

لینک ویدیوی کامل مراسم از طریق کانال آپارات معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس https://aparat.com/utcanstudent قابل مشاهده و دانلود میباشد.