آیین استقبال از نو دانشجویان ورودی 1400

آیین استقبال از نودانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، صبح سه شنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ در تالار امام خمینی پردیس، با حضور رییس محترم پردیس دکتر گلدانساز، معاون محترم آموزشی دکتر دلشاد، روسای محترم دانشکده‌های علوم و مهندسی کشاورزی دکتر بی‌همتا، اقتصاد و توسعه کشاورزی دکتر اسدی، منابع طبیعی دکتر حسینی، مهندسی و فناوری کشاورزی دکتر لیاقت، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس حجت الاسلام هدایتی، مهندس حمیدرضا حدادی رئیس اداره خدمات دانشجویی و مهندس اکبر فضل الهی رئیس اداره فرهنگی و مسئولین تشکل‌های بسیج، انجمن اسلامی دانشجویان و دبیر دبیران انجمن های علمی پردیس، صفری مجد، کمالی و قوشچیان با حضور محدود نودانشجویان و خانواده های ایشان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. همچنین این برنامه بصورت زنده از صفحه اینستاگرام معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس جهت مشاهده دانشجویان غیر بومی به‌صورت زنده پخش شد.
 مراسم با به صدا در آمدن نمادین زنگ آغاز سال تحصیلی جدید توسط ریاست پردیس آغاز شد سپس با سخنرانی هیئت رییسه پردیس، روسای دانشکده‌ها، رئیس اداره خدمات دانشجویی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئولین تشکل‌ها برای نودانشجویان و خانواده آن ها ادامه یافت. پخش کلیپ پردیس، سرود دانشگاه تهران، سرود پردیس کشاورزی، معرفی امکانات پردیس، برگزاری کارگاه مخصوص والدین نودانشجویان توسط اداره فرهنگی و همچنین اهدای جوایزِ دکتر پریچهر احمدیان و زنده یاد دکتر  محمدجواد مراداسحاقی به دانشجویان برگزیده گروه های زراعت و اصلاح نباتات و گیاهپزشکی از بخش‌های دیگر مراسم بود.
پاسخ به پرسش‌های مطرح شده دانشجویان توسط دکتر دلشاد و مهندس حدادی بخش پایانی این مراسم در تالار امام خمینی را به خود اختصاص داد. سپس نو دانشجویان به همراه خانواده های خود به بازدید در سطح پردیس و آشنایی با محوطه و ساختمان های پردیس پرداختند.

لینک ویدیوی کامل مراسم از طریق کانال آپارات معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس https://aparat.com/utcanstudent قابل مشاهده و دانلود میباشد.