برگزاری جشن تجلیل از مقام شامخ زن و مادر

به مناسبت میلاد بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم جشن تجلیل از مقام شامخ زن و مادر، روز دوشنبه 6 اسفند ماه 1397 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس، روسای ادارات فرهنگی و خدمات دانشجویی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس و جمعی از بانوان هیئت علمی و کارمندان زن در تالار دانشجو برگزار شد.

در این مراسم، پس از تلاوت آیات روحبخش قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، حاج آقای هدایتی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس ضمن اشاره به مقام والای حضرت فاطمه (س) و الگو بودن ایشان، به توانمندیهای زنان شاغل در دانشگاه ها اشاره نمودند. دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی نیز به بیان توانایی ها و افتخارات کسب شده زنان در عرصه های مختلف اشاره داشته و از همکاران خواستند با حضور و تلاش بیشتر نقشی تاثیر گذار در عرصه های مختلف زندگی ایفا نمایند. در ادامه با اجرای گروه موسیقی آوای دست و همچنین گرفتن عکس یادگاری، لحظاتی زیبا در خاطره مدعوین به ثبت رسید.

گفتنی است این برنامه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار گردید.