جلسه انجمن علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات با ریاست و معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس

جلسه انجمن علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات و معاونت دانشجویی و فرهنگی  با حضور ریاست محترم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران جناب آقای دکتر گلدانساز، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر اویسی، سرکار خانم کوه‌بر رئیس امور فرهنگی و فوق برنامه، جناب آقای دکتر حسین‌زاده و جناب آقای دکتر حسن علیزاده مدیر گروه سابق و کنونی گروه زراعت و جناب آقای دکتر هوشنگ علیزاده استاد مشاور انجمن و با حضور دبیر و اعضای محترم انجمن، خانم‌ها  نوید، سلیمانپور، قبادی، افضلی و آقایان جلیلیان و افشون، از ساعت 4 روز چهارشنبه 9 مهرماه در محل سالن شورای گروه زراعت و اصلاح نباتات برگزار شد.
در ابتدای این جلسه خانم ثریا نوید دبیر انجمن علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات ضمن خوش‌آمدگویی به حضار محترم و تقدیر از حمایت و همکاری‌های جناب آقای دکتر اویسی (معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی)، سرکار خانم کوه بر (رئیس امور فرهنگی و فوق برنامه)، جناب آقای دکتر حسین زاده (مدیر گروه سابق گروه زراعت) و جناب آقای دکتر هوشنگ علیزاده (استاد مشاور انجمن)، گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات در سال 99-1398 را به شرح زیر ارائه کرد:
انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران با حضور 6 تن از دانشجویان دکترای دانشگاه تهران و زیر نظر استاد مشاور، جناب آقای دکتر هوشنگ علیزاده در تیرماه 1398شروع به کار کرد. با مشارکت و همکاری دلسوزانه و پرتلاش اعضای انجمن علمی، حمایت‌های مالی و معنوی معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران جناب آقای دکتر اویسی و مدیران سابق و فعلی گروه زراعت و اصلاح نباتات دکتر عبدالهادی حسین‌زاده و دکتر حسن علیزاده و همچنین مشاوره و راهنمایی‌های اعضای هیئت علمی گروه بخصوص جناب آقای محمدرضا جهانسوز و آقای دکتر آرش جوانشیر در حدود 45 فعالیت علمی (برگزاری 18 کارگاه‌ و 2 نشست‌ علمی_تخصصی و آموزشی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، چاپ پنج شماره نشریه علمی تخصصی جوانه و کسب امتیاز نشریه حرفه‌ای)، فرهنگی (برگزاری 3 مسابقه علمی و 5 فعالیت فرهنگی و جشن‌های مناسبتی مختلف)، مجازی (در شبکه‌‌های اجتماعی تلگرام، اینستاگرام و سایت انجمن)، اجتماعی (همکاری با سازمان‌های مختلف) و بازدید، در این دوره (از مهر 1398 تا مهر 1399) انجام شد. همچنین انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات در جشنواره‌های بین‌المللی فرهنگ و حرکت، مقام شایسته تقدیر در حوزه انجمن برتر را کسب نمود.
سپس دبیر و نایب دبیر انجمن علمی، نکات، پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کردند.
در ادامه جناب آقای دکتر گلدانساز به تاثیر فعالیت ها بر بالابردن انگیزه‌های دانشجویان اشاره کرد و گفت: نقش انجمن های علمی دانشگاه ها در امر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و در نهایت توسعه و اعتلای کشور بسیار موثر است. و این موضوع می تواند یکی از راهبردی اساسی انجمن های علمی باشد.
در ادامه دکتر اویسی ضمن تبریک به دبیر و اعضای انجمن به رویکرد موفقیت آمیز انجمن‌های علمی در یک ساله گذشته و تاثیر فعالیت‌ها بر  روند علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات اشاره کردند. سپس در ادامه راه حل هایی در جهت رفع برخی از مشکلات  پیش روی انجمن های علمی ارایه کردند.
در بخش پایانی این جلسه تقدیر انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی از جناب آقای دکتر گلدانساز، جناب آقای دکتر اویسی، سرکار خانم کوه بر، جناب آقای دکتر حسین زاده و جناب آقای دکتر هوشنگ علیزاده و همچنین تقدیر معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی از دبیر و اعضای انجمن علمی صورت گرفت.
پس از پایان جلسه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر اویسی، سرکار خانم کوه‌بر رئیس امور فرهنگی و فوق برنامه پردیس و جناب آقای دکتر علیزاده مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات از دفتر انجمن علمی بازدید به عمل آوردند.