جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی پیرامون طرح مطالبات دانشجویی

جلسه پرسش و پاسخ معاون محترم دانشجویی و فرهنگی با دانشجویان در روز یکشنبه 5/12/97 در تالار دانشجو برگزار شد.

آقای دکتر اویسی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس در این نشست هدف اصلی مسئولین را تلاش در جهت ارتقای اهداف عالیه دانشگاه و بالطبع رضایت دانشجویان در زمینه های علمی، پژوهشی و رفاهی عنوان کرد. وی، با بیان اینکه دغدغه مسئولین پردیس حل مسائل و مشکلات دانشجویان است، ابراز امیداوری کرد با برگزاری چنین جلساتی مشکلات آموزشی، پژوهشی، رفاهی دانشجویان رفع خواهد شود تا دانشجویان با انگیزه بالایی در راستای ارتقای علمی گام بردارند. در این برنامه مسئولین ذیربط معاونت دانشجویی و فرهنگی (روسای ادارات خدمات دانشجویی و فرهنگی و مدیران خوابگاه ها) نیز حضور داشتند و به سوالات دانشجویان در حوزه مرتبط با خود پاسخ دادند. برپایه این گزارش، دانشجویان نیز در ادامه جلسه در خصوص  مشکلات و چالش های پیش روی دانشجویان در زمینه های مختلف اعم از تغذیه، خوابگاه و مسائل آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.