فراخوان ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی- اطلاعیه شماره 2

مدیران مسئول محترم نشریات دانشگاهی

با سلام؛

به اطلاع می‌رساند فراخوان ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی به شرح زیر اعلام می‌شود:

شرایط کاندیداتوری: کاندیدا، باید مدیر مسئول نشریه فعال باشد. کاندیدا، واحد درسی یا پایان‌نامه یا رساله داشته باشد و حداقل دو نیمسال تحصیلی از سنوات مجاز تحصیلی وی (بدون احتساب نیمسال جاری) باقی مانده باشد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

- اصل و تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در زمان ثبت‌نام برای دانشجویان، کارت پرسنلی برای کارکنان و اعضای هیئت علمی؛

- پروانه انتشار نشریه؛

- یک نسخه از آخرین شماره نشریه که در یک سال گذشته منتشر شده باشد.

زمان مراجعه و ثبت‌نام: از ۲ تا ۷ بهمن ۱۳۹۷، ساعت ۸ تا ۱۵

مکان مراجعه و ثبت‌نام: خیابان ۱۶ آذر، شماره ۱۶، اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی، باشگاه دانشجویان، خانه نشریات دانشگاه تهران، پست الکترونیک: cultural@ut.ac.ir، تلفن تماس: ۶۶۴۸۱۶۱۵، به همراه داشتن اصل مدرک شناسایی در زمان تحویل مدارک الزامی است. در صورت عدم امکان مراجعه حضوری برای ثبت‌نام، افراد واجد شرایط می‌توانند مدارک لازم را به پست الکترونیک cultural@ut.ac.ir ارسال کنند و سپس تا قبل از اعلام نهایی اسامی کاندیداها برای احزار هویت با در دست داشتن مدارک به خانه نشریات دانشگاه مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است انتخابات در روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰-۱۴ در محل باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.

خانه نشریات اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران