قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

با توجه به تداوم شرایط خاص ناشی از شیوع کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان و کاهش اجتماعات عمومی، پذیرش دانشجویان جهت اسکان درخوابگاه صرفاً بر اساس ضرورت فعالیت های پژوهشی و آزمایشگاهی حضوری با شرایط ذیل انجام خواهد شد.

ـ پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی تا اطلاع ثانوی مقدور نمی باشد.
ـ دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در صورت ارائه موافقت کتبی استاد راهنما، مدیرگروه و ریاست دانشکده صرفاً جهت انجام فعالیت های پژوهشی و آزمایشگاهی حضوری مربوط به پایان نامه و رساله اسکان داده خواهند شد.
ـ تا زمان بررسی درخواستهای دانشجویان شهرستانی و بررسی ظرفیت خوابگاهها، تا اطلاع ثانوی از پذیرش دانشجویان ساکن استان تهران و البرز معذور هستیم.
ـ  پذیرش میهمان در شرایط فعلی و شیوع کرونا در خوابگاه مطلقا ممنوع می باشد.
- اسکان برای دوره های پست دکتری، فرصت از دانشگاههای دیگر، دوره های مشترک و فارغ التحصیلان متقاضی اسکان موقت در شرایط کنونی امکانپذیر نمی باشد.
ـ بر اساس پروتکل های بهداشتی ابلاغی در هر اتاق به ازاء هر شش متر مربع از مساحت اتاق، یک نفر اسکان داده خواهد شد لذا در اغلب اتاقها حداکثر 2 نفر سکونت می یابند.
ـ در صورت عدم حضور طولانی مدت و یا احراز استفاده از خوابگاه جهت امور غیر تحصیلی از قبیل اشتغال دوره های آموزشی متفرقه، فعالیت های ورزشی و ... اسکان دانشجو لغو خواهد گردید.
ـ از دانشجویان واجد شرایط تقاضا می شود فقط در ساعات اداری و با هماهنگی قبلی با اساتید راهنما جهت درخواست خوابگاه مراجعه نمایند و از مراجعه خارج از ساعات اداری جداً خودداری نمایید.

اداره خدمات دانشجویی
مدیریت امور خوابگاه ها