مسابقه طراحی نشان و پوستر یکصد و بیست سالگی پردیس

مسابقه  طراحی نشان (لوگو) و پوستر با موضوع "یکصد و بیست سالگی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران"

از علاقمندان دعوت می‌شود آثار خود را در سه رشته طراحی نشان (لوگو)، طراحی پوستر فارسی و طراحی پوستر انگلیسی به آیدی تلگرام utcanstudent1 ارسال نمایند.

جوایز بخش لوگو: نفر اول: یک میلیون تومان/ نفر دوم: هشتصد هزار تومان/ نفر سوم: ششصد هزار تومان

جوایز بخش پوسترها: نفر اول: پانصد هزار تومان/ نفر دوم: چهارصد هزار تومان/ نفر سوم: سیصد هزار تومان

آثار اول تا سوم و نیز آثار برگزیده در نمایشگاه یکصد و بیست سالگی پردیس به نمایش گذاشته خواهد شد.

در صورت استفاده از هر یک از آثار ارسالی در هویت‌های بصری بزرگداشت یکصد و بیست سالگی پردیس، نام پدیدآورنده اثر در مجموعه‌های منتشر شده درج می‌گردد.

✳️اگر از بین آثار ارسالی، طرح و اثری به عنوان نشان رسمی بزرگداشت صد و بیست سالگی پردیس انتخاب بشود جایزه نقدی ویژه‌ای نیز به صاحب اثر تعلق خواهد گرفت.

⏱مهلت ارسال آثار: ۲۵ اسفند ۹۸