ناظران دانشجویی واحد تغذیه

در راستای بهبود کیفیت طبخ و مزه غذای رستوران دانشجویان، جلسه‌ای در روز یکشنبه ۹۷/۱۲/۱۲ با حضور تنی چند از دانشجویان، معاون دانشجویی و فرهنگی، رئیس خوابگاه دختران، مسئول واحد تغذیه، سرآشپز و پیمانکار در وقت ناهار در رستوران دانشجویی برگزار شد. دانشجویان و مسئولین در حین صرف ناهار پیرامون کیفیت پخت غذای امروز تبادل نظر نموده و نظرات به پیمانکار و مسئول واحد تغذیه منتقل شد. پیگیری موضوع با حضور ناظرین دانشجویی در آشپزخانه از رشته صنایع غذایی و معاونت دانشجویی جهت رسیدن به نتایج مطلوب ادامه خواهد داشت.

برای افزایش نظارت علمی در طبخ و توزیع غذای دانشجویان، واحد تغذیه  از همکاری  دانشجویان صنایع غذایی به شرح ذیل بهره مند شده است. خواهشمنداست هرگونه انتقاد یا پیشنهاد را علاوه بر مدیریت واحد تغذیه با ایشان نیز مطرح بفرمایید.
 

 

 

 


دسترسی سریع دسترسی سریع

     

 

دانلود فرم های ضرورری دانلود فرم های ضرورری