بازگشت به صفحه کامل

نتایج داوری نخستین جشنواره عکاسی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با عنوان"نگارخانه پائیز"

نخستین جشنواره عکاسی از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با عنوان"نگارخانه پائیز" به مناسبت آیین نکوداشت یکصدو بیستمین سال تاسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی از تاریخ 24 آبان ماه لغایت 10 آذرماه 99 برگزار شد. این جشنواره با اعلام فراخوان از عکاسان سراسر کشور جهت ثبت تصاویر، با حضور 50 عکاس به مدت دو هفته به طول انجامید.

در مجموع  900 عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و توسط تیم داوری مورد ارزیابی قرار گرفت. تیم داوری عبارت از آقایان افشین بختیار، شورش مباشری، سیروس حصاری و سید حامد موسوی از عکاسان برجسته کشور پس از بررسی اولیه عکس های ارسالی تعداد 356 اثر را جهت مرحله نهایی انتخاب نمودند.

در نهایت در روز 7 دی ماه 99 با حضور تیم داوری آثار برتر مشخص شدند.

غزاله وثوقی حائز رتبه اول

حامد کریمی حائز رتبه دوم

افسانه طاهری و نوید مفیدی مشترکا حائز رتبه سوم شدند.

همچنین تعداد 9 نفر به‌عنوان آثار برگزیده معرفی شدند:

1-ابوالفضل ابراهیمی

2- ابراهیم علیپور

3- فرزانه طاهری

4- فاطمه رضایی‌پور

5- فاطمه طاهری

6- غزاله وثوقی

7- مستوره سرحدی

8- نوید مفیدی

9- سپیده نوروزی

در خاتمه تعداد  58 اثر به‌عنوان عکس منتخب جهت چاپ در کتاب جشنواره نگارخانه پائیز و نیز ارائه در نمایشگاه عکس نکوداشت یکصدو بیست سالگی پردیس انتخاب شدند:

افسانه طاهری- علی پورآقاسی- ابراهیم علیپور- الی اظهری- فرهاد بلبلی- فاطمه رضایی‌پور- فاطمه طاهری- غزاله وثوقی- حامد کریمی- مهسا بهفر- مهسا جعفری- مهتا جعفری- محدثه ابوحسینی- محمدرضا هادی‌زاده- ناهید مروی- نوید مفیدی- پانیذ زارعی- پریسا یگانه- سارا الماسی- سارا پلوئی- سپیده نوروزی- شهاب مفیدی- سهیل هدایت- وحید مزاجردی.