نخستین جشنواره عکاسی پردیس در حال برگزاری است

نخستین جشنواره عکاسی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با عنوان "نگارخانه‌ی پاییز" به مناسبت نکوداشت یکصد و بیستمین سال تأسیس پردیس از روز شنبه ۲۴ آبان ماه ۹۹ با شرکت بیش از ۳۰ عکاس از داخل و خارج از استان البرز در حال برگزاری است.
نظر به استقبال از این جشنواره، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی تا دهم آذر ماه ۹۹ میزبان عکاسان گرامی خواهد بود. عکاسی از فضای مزرعه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی نیز در روز یکشنبه ۲ آذر صورت خواهد گرفت.

پس از ارسال آثار توسط شرکت کنندگان، آقایان افشین بختیار، سیروس حصاری و شورش مباشری که از عکاسان مطرح کشور هستند، داوری آثار ارسالی را انجام خواهند داد.

تندیس صد و بیستمین سال نکوداشت تاسیس پردیس و جوایز نقدی به نفرات اول تا سوم اهدا خواهد شد. صدور گواهی شرکت در جشنواره مبنی بر پذیرفته شدن عکس‌های برتر و همچنین راه یافتن عکس منتخب به نمایشگاه از سوی دبیرخانه جشنواره نیز انجام خواهد شد.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره: معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس، آقای دکتر مصطفی اویسی
دبیر جشنواره: رئیس اداره فرهنگی پردیس، خانم لاله کوه بر
دبیر هنری جشنواره: آقای شورش مباشری