نشست خبری مطبوعاتی نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس برگزار شد

نشست خبری مطبوعاتی نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، بزرگترین و قدیمی ترین مرکز آموزش عالی کشور، روز سه‌شنبه مورخ بیست و هشتم مرداد 1399 در ساختمان خانه فرهنگ پردیس با حضور اصحاب رسانه و آقای دکتر گلدانساز رئیس پردیس، معاونین پردیس، آقای دکتر اویسی دبیر ستاد نکوداشت، حجة الاسلام هدایتی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رؤسای دانشکده ها، مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تهران و مسئولین شهرکرج از جمله آقای جلیلی رئیس خانه هنرمندان البرز، مشاور هنری شورای اسلامی شهر کرج و مسئولین اداره کل پست کرج برگزار شد.

در این نشست خبرنگاران و عکاسان از خبرگزاری های ایرنا، تسنیم، فارس، مهر، انعکاس خبری البرز، روزنامه جام جم و پایگاه خبری شهرداری کرج حضور داشتند.

افتتاح سالن آمفی تئاتر قدیمی پردیس که اخیرا مورد مرمت و بازسازی و احیاء قرار گرفته است به نام «استاد مصطفی قلی بیات»، بانی کشاورزی نوین ایران، افتتاح استودیو پادکست، رونمایی از تمبر  یادبود پردیس با حضور مسئولین اداره پست کرج و رونمایی از نشان و لوگوی نکوداشت صد و بیستمین سال از رویدادهای مهمی بود که در  حاشیه این نشست با حضور مسئولان پردیس، مسئولان شهر کرج و اصحاب رسانه به وقوع پیوست.

در ادامه، آقای دکتر گلدانساز، رئیس محترم پردیس ضمن گرامیداشت این مناسبت بزرگ، با تأکید بر جایگاه شایسته پردیس در کشور، منطقه و جهان این مجموعه را یکی از مراکز درخشان، بی نظیر و سرآمد دنیا خواندند. ایشان همچنین به دغدغه های دانشکده به عنوان متولی آموزش و پژوهش کشاورزی و منابع طبیعی کشور پرداخته و زیر ساخت های مجموعه را برای این رسالت کافی دانستند و گفتند ولی در بعد حمایت های مالی بخش دولتی ضعف های جدی وجود دارد. ایشان ابراز امیدواری کردند با کمک های اصحاب رسانه جایگاه پردیس بیش از پیش ارتقاء پیدا کند.

در ادامه نشست خبری آقای دکتر اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس و دبیر ستاد نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به ارائه گزارشی جامع از محورها و برنامه های این مناسبت پرداختند.

ایشان با اشاره به سال 1279 و تأسیس نخستین مدرسه فلاحت و جایگاه مهم این مرکز در طی ادوار گذشته برای مسئولین و مقامات عالی کشوری، انگیزه و تأکید مضاعف را در مسئولین پردیس در سال 1399برای توجه ویژه به برگزاری باشکوه این رویداد مهم ایجاد کرد.

ایشان در ادامه گفت: نخستین اقدام در این خصوص بهره گیری از تجربه و مستندات دانشگاه تهران در برگزاری هشتادمین سال تاسیس دانشگاه و نیز صد و دهمین سال تاسیس پردیس کشاورزی بود. جهت طراحی لوگو فراخوان داده شد و نهایتا لوگوی حاضر به عنوان طرح برگزیده مصوب و طراحی گردید. همچنین در کنار آن طراحی پرچم ها و لوازم تبلیغات محیطی و تهیه ست اداری انجام شده است.

طراحی وبسایت یکصد و بیستمین سال به نشانی utcan120.ir کلیه رویدادها، مستندات و محتواها در این سایت بارگذاری می گردد و قابل دسترس است. با گروه کارگردانی معتبر و توانمند جهت ساخت مستند پردیس، تهیه متن فیلمنامه و روایت مستند تفاهم ها انجام شده و بخش قابل توجهی از کار انجام شده است و همچنین تهیه فیلم بصورت دو زبانه، ساخت بخش رادیویی نیز از برنامه های مصوب ستاد نکوداشت است. ایشان از افرادی که در این زمینه همکاری دارند از استاد محمد مقدم، استاد بهروز رضوی، سرکار خانم دکتر آرین، آقای دکتر ترکمنی و استاد فرهنگ جولایی نام بردند.

ایشان اشاره کردند که این مناسبت باعث گردیده است باب همکاری جدیدی با سازمان ها و نهاد های سطح شهر کرج ایجاد شود و گزینش شعار پردیس « نام کرج از شاخه مینوی تو گل کرد» هم با این هدف بوده است که خوشبختانه گام های خوبی در سایه این شعار برداشته شده است و با انجمن خوشنویسان کرج، شورای اسلامی شهر کرج، کانون هنرمندان البرز، شهرداری کرج، اداره کل میراث فرهنگی استان البرز و تبادلات و تفاهم نامه های خوبی در این زمینه انجام شده است و می تواند زمینه تعاملات بیشتر این مرکز با مسئولین شهری را فراهم نماید.

ایشان گفتند : با توجه به عزمی که در پردیس هست و متقابلاً عزمی که در مسئولین شهری است امیدواریم این مذاکرات به نتایج بسیار خوبی در زمینه بهره برداری از آثار فرهنگی و توانمندی های این مجموعه برسیم. ایشان همچنین گفتند: آخرین موضوعی که به مناسبت صد و بیستمین سال مد نظر است برگزاری مسابقه عکاسی در سطح ملی است بنحوی که امکان حضور عکاسان حرفه ای سراسر کشور در پردیس فراهم گردد تا از آثار ایشان جشنواره ای مشتمل بر عکس های برگزیده برگزار گردد و همچنین آثار منتخب بعنوان کتابی نفیس از پردیس کشاورزی در اختیار علاقمندان و عموم قرار گیرد.

وی گفت: بسیاری از برنامه های ما در اثر شیوع  بیماری کوید 19 دستخوش تغییرات شد ولی تمام تلاش بر این بود که از لحاظ محتوایی ستاد بزرگداشت کار خود را بطور کامل انجام دهد.

در ادامه پس از مراسم رونمایی از تمبر یادبود پردیس کشاورزی بعنوان یک اثر ملی، نشست خبری اصحاب رسانه و خبرگزاری های مدعو با حضور آقایان دکتر سید حسین گلدانساز، دکتر مصطفی اویسی، دکتر محمد زارع، دکتر مجتبی دلشاد، دکتر کامبیز پورطهماسی، دکترابراهیم امیری و دکتر محمدرضا بی همتا برگزار گردید که هر یک در حوزه مسئولیت خود به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفتند.

از محورهای اصلی سؤالات خبرنگاران نقش پردیس در فعالیت های پژوهشی کشاورزی کشور، برنامه های ستاد نکوداشت صد و بیستمین سال تأسیس پردیس، آثار مثبت و منفی محصولات تراریخته و دیدگاه پردیس کشاورزی در خصوص این محصولات، تعداد فارغ التحصیلان و دانشجویان این مجموعه، مقالات علمی داخلی و خارجی پردیس، تعامل پردیس با دانشگاه های جهان بود که هر یک از مسئولین به سوالات ایشان پاسخ دادند.

در پایان این نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار 17 مرداد و روز عکاس 29 مرداد توسط پردیس کشاورزی و منابع طبیعی از خبرنگاران و عکاسان حاضر در مراسم تقدیر بعمل آمد و مراسم با گرفتن عکس یادگاری خاتمه یافت.