نشست مسئولین پردیس با اعضای شورای شهر کرج در خصوص نکوداشت یکصد و بیستمین سال تاسیس پردیس

در تاریخ ۹۹/۴/۳ پردیس کشاورزی و منابع طبیعی میزبان رئیس و نایب رئیس کرج به منظور هماهنگی در خصوص یکصدوبیستمین سال بنیانگذاری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و همکارهای متقابل بین شورا و پردیس بوده است.

در این جلسه که با حضور اقای سلیم نژاد ریاست محترم شورا و دکتر خستو، نائب رئیس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون هنر شورای شهر کرج برگزار گردید، موضوعاتی در راستای تقویت ارتباط میان شهرداری کرج و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و بهره گیری از نقش ویژه شهرداری در فضای زیست شهری و همچنین فعالیت های فرهنگی، علمی، پژوهشی و آموزشی پردیس به شهروندان کرجی اشاره گردید.
در تاریخ ۹۹/۴/۱۱  نیز در ادامه مسئولین پردیس به صحن علنی شورای شهر دعوت و مقرر گردید پیروجلسه مذکور مشارکت بیشتر پردیس و شهرداری ارتباط با خدمات متقابل پردیس و مسئولین شهری به زودی تنظیم و مصوب گردد.

در این نشست دکتر گلدانساز،رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پردیس را به عنوان یکی از قدیمی ترین مراکز آموزشی کشوراعلام واذعان داشتند مُهر تاریخی ترین مدرسه کشاورزی کشور در شناسنامه پردیس به ثبت رسیده است. دکتر گلدانساز با بیان اینکه این مرکز از ظرفیت های مهم علمی و آموزشی کشور است، اظهار داشت: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج با برخورداری از ایستگاه های متعدد تحقیقاتی و مزرعه هایی از گیاهان دارویی و مراکز فراوری بانک ژن آن هم در قلب این کلانشهر به عنوان قطب علمی شاخص و منحصر بفرد در منطقه به شمار می رود.
در ادامه دکتر اویسی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس نیز با بیان اینکه ابنیه تاریخی قدیمی مانند ساختمان مارکوف و موزه جانورشناسی از سرمایه های تاریخی شهر کرج محسوب می شوند، خواستار بازسازی و حفظ این بناها شدند و در پایان اعضای شورای شهر نسبت به همکاری و حفظ آثار تاریخی پردیس تاکید و استقبال نمودند.
همچنین مقرر گردید با همکاری شهرداری و سازمان میراث فرهنگی نسبت به تعمیرات و بازسازی بناهای قدیمی از جمله موزه مارکوف و جانورشناسی در سال جاری اقداماتی صورت پذیرد.