گزارش فعالیت تربیت بدنی پردیس در فروردین و اردیبهشت 98

گزارش فعالیت‌های همگانی تربیت بدنی پردیس

(فروردین و اردیبهشت 1398)

لیگ فوتسال دانشجویان پردیس

هفته پایانی لیگ فوتسال پردیس که با مشارکت بیش از 100 دانشجو از بهمن ماه سال پیش (97) آغاز شده بود در هفته آخر اردیبهشت و در ماه مبارک رمضان به پایان رسید و در نهایت طی مراسمی کاپ قهرمانی مسابقات به همراه جوایز به تیم‌های برتر مسابقات اهدا گردید.

والیبال جام رمضان خوابگاه‌ها

مسابقات جام رمضان والیبال با شرکت 10 تیم دانشجویی در شب‌های ماه مبارک رمضان پس از افطار در خوابگاه پسران برگزار گردید. در این مسابقات دانشجویان علاقمند در قالب تیم‌های شش نفره با هم به رقابت پرداختند.

گل کوچک جام رمضان

مسابقات فوتبال گل کوچک جام رمضان با شرکت 10 تیم از دانشجویان خوابگاهی در شب‌های ماه مبارک رمضان پس از افطار برگزار گردید. در این مسابقات تیم‌ها در قالب گروه‌های شش نفره باهم به رقابت پرداختند.

مسابقات خوابگاه‌ها

طبق برنامه‎‌ریزی‌های انجام شده و با اطلاع رسانی از طریق اطلاعیه، بنر و فضای مجازی مسابقات ورزشی خوابگاه‌ها برنامه ریزی شد و هفته اول و دوم مسابقات ورزشی خوابگاه دختران در سه رشته دارت، شوت فوتسال و طناب زنی در خوابگاه خواهران برگزار شد که به اختصار گزارش مسابقات حضورتان ارسال می گردد.

مسابقه دارت، مسابقه شوت فوتبال، مسابقه طناب زنی در خوابگاه دختران پس از تعطیلات نوروز به صورت هفتگی برگزار گردید.

در ماه مبارک رمضان مسابقات والیبال دانشجویان دختر با حضور 6 تیم در محوطه خوابگاه برگزار گردید که با استقبال و شور و نشاط دانشجویان همراه بود.

حضور در جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه تهران

حضور همکاران پردیس در جشنواره ورزشی کارکنان در رشته‌های شطرنج، والیبال آقایان در فروردین ماه انجام گردید که با قهرمانی تیم شطرنج پردیس همراه بود.

خدمات دهی استخر سرپوشیده پردیس

استخر پردیس بعد از تعطیلات از ساعت 12 الی 18 در روزهای فرد برای بانوان و در روزهای زوج برای آقایان فعالیت و خدمات دهی داشت. استفاده از استخر برای دانشجویان، همکاران، خانواده پرسنل و به متقاضیان آزاد انجام می پذیرد.

فعالیت سالن ورزشی خواهران

سالن ورزشی خواهران در رشته های یوگا، تکواندو، ایروبیک، پیلاتس، بدنسازی فعال می باشد و متقاضیان با ثبت نام امکان شرکت در این کلاس‌ها را دارا هستند.

فعالیت سالن چندمنظوره پردیس

سالن چندمنظوره پردیس در فروردین ماه در رشته های فوتسال، والیبال، بدمینتون، بسکتبال برای آقایان و در رشته های والیبال و بدمینتون برای بانوان برنامه‌های متنوعی داشت که با استقبال توسط جامعه دانشگاهی و متقاضیان سطح شهر انجام گردید.