آئین دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۰ برگزار شد
در آستانه عید غدیر خم، آئین دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۰ دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۰ و خانواده های آنها در روز سه شنبه بیستم خردادماه ۱۴۰۰ در تالار امام خمینی (ره) دانشکدگان برگزار شد.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی در این مراسم بیان داشت: به جای اینکه بگوییم فارغ التحصیل شده ایم بگوییم گذر از یک مقطع زندگی به یک گذر دیگر که یک مقطعی را با تمام تلخی ها و شیرینی ها ،شکست ها ، پیروز ها با موفقیت گذراندید وحتما درس ها و تجربیاتی را کسب کرده اید که حتما باید سرلوحه ی کارهایتان قرار دهید و مبدایی برای حرکت به مرحله ی بعدی زندگی خود قرار دهید.
وی افزود:جمعی از شما قطعا بعد از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی تمایل دارید که در مقاطع تحصیلات تکمیلی شرکت کنید و باید با توان بالاتر و انگیزه بیشتر مراحل بعدی را کسب کنید.
دکتر موسوی گفت:آینده شما عزیزران در حوزه کشاورزی ، منابع طبیعی ، آب ، محیط زیست ، غذا افق بسیار روشنی پیش روی شماست تنها رشته و فعالیت هایی که آینده روشنی دارد و در مسئله شغل کمترین نگرانی است در این بخش ها است.
وی با بیان اینکه از فارغ التحصیلان خواست ذهنها یتان را متوجه آینده بکنید اظهار داشت: آینده بشر وابسته به کشاورزی است در چند دهه آینده دنیا منابع غیر تجدید شونده وجود ندارد که بشر با آن زندگی را طی کند تنها جایی که برای بشر می ماند منابع تجدید شونده است که همان حوزه کشاورزی و منابع طبیعی است پس ذهنهایتان را متوجه این آینده بکنید و برای فعالیت عمیق در این حوزه ها که نیاز آینده بشری است آماده بشوید .
دکتر جور غلامی رئیس دانشکده منابع طبیعی در این مراسم ضمن تبریک به دانشجویان برای پایان یک دوره و آغاز مسئولیت پذیری جدید در قبال کشاورزی ایران و طبیعت کشور گفت:دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان قدیمی پیشرو ترین نهاد آموزشی همواره کوشیده کارشناسان و فارغ التخصیلان متعهد و دانش محور برای حفاظت از موهبت های خدادی سرزمیمین ایران تربیت کند.
دکتر بی همتا رئیس دانشکده کشاورزی در این مراسم ضمن تبریک به دانش آموختگان در این مقطع گفت:هر کدام از شما با الگو قرار دادن می تواند به موفقیت و کسب مراحل بالاتر برسد و هرکس خودش الگوی خودش است امروز را خوب ببین و فردا یک قدم از دیروز بهتر انجام دهید و باور داشته باشید که میتوانید.
به گفته مهندس اکبر فضل الهی رئیس اداره امور فرهنگی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و مسئول برگزاریاین مراسم، با حضور هیات رئیسه، روسای دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی و با حضور پرشور اساتید گروه های آموزشی تعداد ۲۳۰ نفر دانشجوی ورودی ۱۴۰۰ با پوشیدن نمادین لباس دانش آموختگی، پایان دوره آموزشی کارشناسی را در کنار والدین محترمشان جشن می گیرند تا آنها هم شاهد موفقیت فرزندانشان باشند.
مشارکت چشمگیر دانشجویان و اساتید دانشکدگان وحضور پرمهر خانواده ها باعث شد این مراسم یکی از جشن های پرشور وبیاد ماندنی سالهای اخیر باشد.











نظر شما :